2018Η Combi Clean με πολύχρονη εμπειρία, γερές βάσεις και αξιόπιστες συνεργασίες είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα. Προσηλωμένη στην ποιότητα, ξεκινά να εισάγει προϊόντα από την Ιταλία και την Ισπανία.  

 

 2015Η διαδικτυακή παρουσία της Combi Clean διευρύνεται. Η ιστοσελίδα μας ανανεώνεται, εκσυγχρονίζεται και εμπλουτίζεται.

 

2010Η προμήθεια αναλωσίμων σε οργανισμούς και εταιρίες κάθε μεγέθους γίνεται η ειδικότητα της Combi Clean. Οι άμεσες παραδόσεις, οι ανταγωνιστικές τιμές και η ποιότητα των προϊόντων της, την κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και να αποκτά τους πιστούς πελάτες – συνεργάτες. 

 

 2009Ο κόσμος του διαδικτύου υποδέχεται την Combi Clean. Η πρώτη ιστοσελίδα της εταιρίας με πάνω από 700 προϊόντα είναι στο "αέρα".

 

2008Η Combi Clean προσφέρει την τεχνογνωσία και την εμπειρία της σε εταιρίες και καταστήματα εστίασης. Καταρτίζει προγράμματα καθαρισμού με βάση το HACCP και δίνει λύσεις στις απαιτήσεις κάθε επαγγελματικής και μη κουζίνας.

 

2006Οι συνεργασίες με μεγάλους οίκους επεκτείνονται. Η κορυφαία εταιρία Tork έρχεται στην Combi Clean για να μείνει. Προστίθεται στην γκάμα των προϊόντων της και κατακτά τους πελάτες της με την ανυπέρβλητη ποιότητα των προϊόντων της.

 

 

 2005Η Combi Clean «δένει» στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Μεταφέρεται στους νέους της χώρους στον Πειραιά και αποκτά δεσμούς με τον ναυτιλιακό κόσμο.

 

 

 1997 Οι αξιόπιστες λύσεις για τους πελάτες της Combi Clean προϋποθέτούν εξειδίκευση και βαθιά γνώση των προϊόντων. Για αυτό οι άνθρωποί της ετησίως λαμβάνουν πιστοποιημένη εκπαίδευση. 

 

 

1995 Η Combi Clean ξεκινάει το ταξίδι της, πρωτοπορώντας σε μια εποχή που οι λύσεις για τον καθαρισμό είναι περιορισμένες και χωρίς εξειδίκευση. Στο πρώτο της κατάστημα, με έδρα την Αγία Παρασκευή, εμπορεύεται επαγγελματικά είδη καθαρισμού υψηλής ποιότητας. Η προσήλωση στην ποιότητα είναι το χαρακτηριστικό της που την ακολουθεί από τα πρώτα της βήματα.