Το πολυπροπυλένιο (PP) είναι ένα θερμοπλαστικό πολυμερές με ευρεία χρήση. Αυτό που το διαφοροποιεί σε σχέση με το κοινά πλαστικά είναι : η μεγάλη αντοχή του σε μηχανικές και θερμικές καταπονήσεις, η μεγάλη του αντίσταση σε ρηγματώσεις, η αντίσταση του στις καιρικές συνθήκες και στην ακτινοβολία UV, η ελάχιστη διαστολή του σε υψηλές θερμοκρασίες και η αντοχή του σε χημικά. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την μεγάλη διάρκεια ζωής του και την ελαστικότητα του το κάνουν ιδανικό υλικό για απαιτητικές χρήσεις. 
 
Το φίλτρο HEPA σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για πρώτη φορά το 1940 για το Manhattan Project, για να αποτραπεί η διάδοση των αερομεταφερόμενων ραδιενεργών μολυσματικών παραγόντων. Είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να συγκρατεί ακόμη και πολύ μικρά σωματίδια, διαμέτρου εώς και 0,3μm. Συγκρατεί το 99,7% των σωματιδίων που βρίσκονται γύρω μας. Οι ηλεκτρικές σκούπες που χρησιμοποιούν τέτοιο φίλτρο φροντίζουν ώστε ο εξερχόμενος αέρας να είναι καθαρός, προστατεύοντας ανθρώπους με άσθμα και αλλεργίες.
 
 
 
Λίστα απολυμαντικών της Γερμανικής Ένωσης Κτηνιάτρων ελεγμένων για την παρουσία ζωϊκών πρωτεϊνών, δηλαδή των απολυμαντικών εκείνων που είναι αποτελεσματικά ακόμα κι εκεί που εμφανίζονται ζωϊκές πρωτεϊνες και κατά συνέπεια μπορούν να χρησιμοποιήθουν στη βιομηχανία τροφίμων.
Λίστα προϊόντων καθαρισμού για κάθε είδους κεραμικά πλακίδια για χρήση σε πισίνες και αρμούς. Έχει εκδοθεί από την Γερμανική Εταιρία για το χώρο του μπάνιου (Deutsche Gesselschaft fur das Badenwesen). Η βασική παράμετρος που εξετάζεται είναι η φθορά που μπορεί να επιφέρει η χρήση προϊόντων πάνω στις επιφάνειες, όταν χρησιμοποιούνται στην ενδεικνυόμενη αναλογία. Χάρη σε αυτούς τους ελέγχους η λίστα περιλαμβάνει προϊόντα τα οποία είναι απολύτως ασφαλή για χρήση σε κεραμικά πλακίδια.
Το πρότυπο αυτό προσδιορίζει τις προδιαγραφές που πρέπει να πληρεί ένα αθλητικό δάπεδο (π.χ. ελαστικότητα, αντιολισθητικότητα, αντικραδασμικότητα). Αναφορικά στα προϊόντα καθαρισμού κατάλληλα είναι εκείνα τα προϊόντα τα οποία δεν επηρεάζουν τις ιδιότητες του δαπέδου.

Σελίδα 1 από 5