Παραλαβή από το κατάστημα

Παραλάβετε από το φυσικό μας κατάστημα (Χ.Τρικούπη 17, Πειραιάς 18536) εντελώς δωρεάν ανεξαρτήτως ποσού. Για τη διευκόλυνσή σας προτού προσέλθετε θα ενημερώνεστε ηλεκτρονικά (μέσω e-mail) για την παραλαβή της παραγγελίας σας. Ο χρόνος παραλαβής από το κατάστημα κυμαίνεται από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες ανάλογα την διαθεσιμότητα των προϊόντων.

 

Παράδοση με οχήματα της Combi Clean (Ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός του λεκανοπεδίου Αττικής)

Παραλάβετε στον τόπο επιλογής σας (περιοχές εντός του λεκανοπεδίου Αττικής). Για αγορές άνω των 40€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν, για μικρότερα ποσά υπάρχει επιβάρυνση 5,70€ (Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%). Από τη στιγμή της παραγγελίας σας, το τμήμα διακίνησης εμπορευμάτων θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να σας ενημερώσει για την ημέρα παράδοσης. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται τις εργάσιμες ημέρες και τις ώρες 10:00 - 18:00

Σημείωση: Οι παραδόσεις σε απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής (για παράδειγμα Νέα Μάκρη, Ελευσίνα, κ.τ.λ.) δε συμπεριλαμβάνονται στην πολιτική μας για δωρεάν μεταφορικά. Έχουν επιπρόσθετη επιβάρυνση για την οποία ενημερώνεστε από το αρμόδιο τμήμα της εταιρίας μας.

Για την παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα απαραίτητη είναι η διαθεσιμότητα των προϊόντων και η παραγγελία να έχει γίνει μέχρι τις 11:00 π.μ. της προηγούμενης εργάσιμης. 

 

Αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών  

Σε περιοχές εκτός του νομού Αττικής η παραγγελία αποστέλλεται με πρακτορείο/μεταφορική εταιρία της επιλογής σας. Το κόστος μεταφοράς και ο χρόνος παράδοσης εξαρτώνται αποκλειστικά από το πρακτορείο/μεταφορική εταιρία και δεν μπορούν να υπολογιστούν από την εταιρία μας. Η εξόφληση των εξόδων μεταφοράς γίνεται απευθείας από τον πελάτη στο πρακτορείο/μεταφορική εταιρία. Με την παράδοση της παραγγελίας σας από εμάς στο πρακτορείο/μεταφορική εταιρία ακολουθεί σχετική ηλεκτρονική ενημέρωση (e-mail).

Σημείωση: Με αυτόν τον τρόπο αποστολής δεν είναι δυνατή η εξόφληση της παραγγελίας σας με μετρητά κατά την παραλαβή. 

 

Εργάσιμες ημέρες : Δευτέρα με Παρασκευή εκτός επίσημων αργιών

 

Για τους τρόπους Παραγγελίας και Πληρωμής δείτε εδώ.