Πραγματοποιούνται μόνο διανομές τηλεφωνικών παραγγελιών. Δώστε τις τηλεφωνικές παραγγελίες 08:00-18:00 Δευτέρα με Παρασκευή στο 210 4180251. Χρόνος Παράδοσης 1-2 εργάσιμες εφόσον υπάρχουν αποθέματα.

impress

Προϊόντα

Η ιστοσελίδα “ www.combiclean.gr” αποτελεί κανάλι επικοινωνίας μεταξύ της εταιρείας “Combi Clean-Συστήματα Καθαρισμού”  και του κοινού της (εφεξής επισκέπτης/χρήστης) μέσω διαδικτύου.

Η χρήση της παρούσας δικτυακής πύλης (web page) υπόκειται στους όρους που παρατίθενται στη συνέχεια και αποτελεί τεκμήριο ότι ο επισκέπτης/χρήστης έχει μελετήσει, κατανοήσει και αποδεχτεί όλους τους όρους χρήσης της, οι οποίοι μπορούν να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.Όλο το περιεχόμενο της δικτυακής πύλης (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, ή οποιονδήποτε άλλων αρχείων) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία (Copyright) της Combi Clean και προστατεύεται από το ισχύον εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο.

Η επωνυμία, το εμπορικό όνομα και το λογότυπο της “Combi clean-Συστήματα Καθαρισμού” - που περιλαμβάνονται στη δικτυακή πύλη και στην ιστοσελίδα της - αποτελούν σήμα κατατεθέν της Εταιρείας.

Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες της παρούσας δικτυακής πύλης και φέρουν σήματα τρίτων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη.

Η Εταιρεία κάνει μεγάλη προσπάθεια να εξασφαλίσει την ακρίβεια, πληρότητα και αξιοπιστία των παρεχόμενων πληροφοριών στη δικτυακή της πύλη και στην ιστοσελίδα της γενικότερα αλλά δεν εγγυάται ότι αυτές οι πληροφορίες και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή και χωρίς σφάλματα. Οι φωτογραφίες, οι πληροφορίες και τα περιεχόμενα δεν δεσμεύουν σε καμία περίπτωση την “Combi clean-Συστήματα Καθαρισμού”.

Η παρούσα δικτυακή πύλη περιλαμβάνει συνδέσμους (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους, οι οποίοι βρίσκονται υπό την ευθύνη τρίτων φορέων (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση η “Combi clean-Συστήματα Καθαρισμού” δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο, τις υπηρεσίες ή τη διαθεσιμότητα αυτών των συνδέσμων, που παρέχονται για διευκόλυνση των επισκεπτών/χρηστών.  Η “Combi clean-Συστήματα Καθαρισμού”, επίσης, δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης διαμέσου των συνδέσμων της σε κάποιον από τους δικτυακούς τόπους τρίτων, στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία.

 

 

Ωράριο Παραλαβών Από Το Κατάστημα

Δευτέρα - Παρασκευή : 08:00 π.μ. - 12:30 μ.μ. 

(Επικοινωνήστε μαζί μας πριν την επίσκεψη σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας)

Σάββατο - Κυριακή : Κλειστά

 

 

Επικοινωνία

Τηλ : 210 4180251

Fax : 210 4180251

mail : info@combiclean,gr

Χαριλάου Τρικούπη 17,

Πειραιάς, 185 36

 

 

         

        

        

         

        

       

 

 

Follow Us